Tänane veebartikkli teema on "trollimine". Las Wikipeedia ütleb! Siis küsime, siis kes on "troll"? 
"In Internet slang, a troll is a person who starts flame wars or intentionally upsets people on the Internet by posting inflammatory and digressive, extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a newsgroupforumchat room, or blog) with the intent of provoking readers into displaying emotional responses and normalizing tangential discussion, either for the troll's amusement, or to achieve a specific result such as disrupting a rival's online activities or manipulating a political process." 
            Trollimine võib olla lõbus, nagu väga tuntuv Internetis "Rickroll", aga võib ka olla kuri ja agressiivne. Kas trollimine on probleem? Mõnikord see on tegelikult probleem tagajärgedega, mõnikord tavaline kiusamine, mõnikord on naljakas nali. Aga igaks juhuks ütlen veel kord - "trollimine" ei ole "100% evil", tihti see on tavalised naljakad asjad, aga mõnikord "trollimine" on asi, mis on üle tavalise käitumise piiri.
            Kuidas saab osaliselt vältida halba mõjutamist "trollide" poolt? Mina arvan, et siin saavad natuke aidata "Käitumine Veebis" koolitused. Kahjuks, paljud inimesed praegu üldse ei saa aru nalja, ja võttavad kõike südamesse, mida räägitakse Internetis. See asi eriti töötab inimestega 1950.-1970. sünniaastaga. Kui oleks rohkem mingid , näiteks riigi poolt tehtud, koolitused, kus nendele räägitakse "WWW"-kultuurist, meemidest, kätumisest jne, siis oleks nende jaoks Interneti kasutamine rahulikum. Internet on selline koht, kus ei tasu usuda kõike, mida räägidatke, ja loe kõike, mida kirjutatakse. Ja äkki see ongi üks mitmest põhjusest, miks meie armastame seda.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога